Al 14-lea Congres Național al
Societăţii Române de Chirurgie Cardiovasculară

AL 10-LEA SIMPOZION AL ASISTENŢILOR DE CHIRURGIE CARDIOVASCULARĂ, ATI ŞI CIRCULAŢIE EXTRACORPOREALĂ

Manifestări însoţite de o expoziţie medicală specializată

01 - 04 noiembrie 2018

Hotel Sport, Poiana Braşov

WORKSHOP ETHICON 1

TEHNICI DE ANASTOMOZĂ ÎN CHIRURGIA CARDIOVASCULARĂ

Coordonator: Prof. Dr. Paul Sergeant

Data: joi, 01 noiembrie 2018
Durată: 10:00 - 13:00
Audiență: chirurgi cardiovasculari la început de carieră și rezidenți, care trebuie să practice efectuarea anastomozelor, pentru perfecționarea tehnicii chirurgicale.

Descriere
Pe parcursul acestui workshop practic, chirurgii vor avea oportunitatea să învețe și să  exerseze cele mai folosite tehnici în anastomoza vasculară.

Participanții vor primi câte un simulator Arroyo si vor putea exersa în continuare timp de o lună pe website-ul www.myvirtualanastomosis.com.

Înregistrare

Înregistrarea este gratuită pentru participanții deja înscriși la Congres (Formular de Înregistrare completat și taxă de participare achitată) și se efectuează numai prin e-mail la adresa registration@srccvcongres.ro cu precizarea numelui / adresei de e-mail / numărului de telefon, conform principiului "primul venit, primul servit".

Important

La acest workshop se pot înscrie doar participanții înregistrați la Congresul SRCCV 2018 (Formular de Înregistrare Congres completat și taxa de înregistrare achitată).
La finalul workshop-ului, fiecare participant va primi un document electronic de atestare a participării la workshop.

Având în vedere desfășurarea simultană a Congresului cu acest workshop, în conformitate cu Decizia nr. 2/2009 a Consiliului Național al Colegiului Medicilor din România, participanții certificați la Congres nu pot fi certificați cu credite EMC și pentru participarea la workshop.