Al 14-lea Congres Național al
Societăţii Române de Chirurgie Cardiovasculară

AL 10-LEA SIMPOZION AL ASISTENŢILOR DE CHIRURGIE CARDIOVASCULARĂ, ATI ŞI CIRCULAŢIE EXTRACORPOREALĂ

Manifestări însoţite de o expoziţie medicală specializată

01 - 04 noiembrie 2018

Hotel Sport, Poiana Braşov

DEVENIȚI PARTENER ȘI/SAU EXPOZANT

Congresul SRCCV reunește anual specialiști din țară și din străinătate din domeniul chirurgiei cardiace (patologie coronariană, valvulopatii, asistenţă circulatorie, patologie cardiacă congenitală, tulburări de ritm, genetică şi patologie moleculară cardiovasculară) şi chirurgiei vasculare (patologia aortei, carotidiană şi a membrelor inferioare, flebologie).

Deveniţi Partener şi/sau Expozant la Congresul SRCCV 2018 pentru:

Promovarea produselor companiei
Congresul SRCCV 2018 reprezintă o oportunitate unică de promovare și de prezentare a produselor, consumabilelor și tehnologiilor pentru toate companiile care activează în domeniul chirurgiei cardiovasculare.

Expunerea Brandului
Luând în considerare calitatea şi numărul participanţilor la eveniment, prezenţa în expoziţia medicală specializată va fi una benefică. Veţi avea oportunitatea de a evalua performanţa competitorilor pentru o cunoaştere mai profundă a pieţei, precum şi de a interacţiona cu publicul ţintă în scopul creării de brand awareness.

Networking
Congresul va crea oportunitatea relaţionării cu specialişti din domeniu, încheierea de parteneriate şi consolidarea relaţiilor de business deja existente. Evenimentul este o platformă ideală unde puteţi cunoaşte noi clienţi pentru generarea de oportunităţi de afaceri.

Acces la publicul ţintă
Congresul SRCCV 2018 este mediul ideal pentru testarea de marketing și lansarea de produse noi.

OFERTĂ SERVICII DE PROMOVARE
Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactaţi pe coordonatele:
Andreea MUNTEANU - Project Manager
andreea.munteanu@ralcom.ro