Al 14-lea Congres Național al
Societăţii Române de Chirurgie Cardiovasculară

AL 10-LEA SIMPOZION AL ASISTENŢILOR DE CHIRURGIE CARDIOVASCULARĂ, ATI ŞI CIRCULAŢIE EXTRACORPOREALĂ

Manifestări însoţite de o expoziţie medicală specializată

01 - 04 noiembrie 2018

Hotel Sport, Poiana Braşov

DOCUMENTE DE PARTICIPARE

Toţi participanţii înscrişi vor primi un document de participare cu menţiunea orelor de Educaţie Medicală Continuă (EMC) cu care a fost creditat Congresul Societății Române de Chirurgie Cardiovasculară 2018 de către Colegiul Medicilor din România (pentru medici) şi de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România (pentru asistenţi).

Documente de participare medici
Suplimentar documentului de participare cu mențiunea orelor EMC, participanții medici înscrişi cu rezumate vor primi şi o adeverinţă necesară Colegiului Medicilor din România, pentru calculul punctajului profesional.

•    Certificate online
Documentele de participare şi adeverinţele cu lucrări vor fi disponibile numai în format electronic, în contul fiecărui participant creat în platforma my.srccv.org.

Participanții vor putea descărca aceste documente numai după primirea datelor de acces ale contului personal şi completarea chestionarului de evaluare a programului științific disponibil în cont. Informaţiile necesare accesului vor fi transmise prin e-mail tuturor participanţilor la Congres în data de 03 octombrie 2018.

Fiecare cont va avea asociată o adresă de e-mail unică și va conţine documentele participantului care s-a înregistrat cu aceasta.
Nu se poate folosi aceeaşi adresă de e-mail pentru accesarea şi descărcarea certificatelor mai multor participanţi.

•    Certificate printate

Participanţii care doresc să îşi printeze certificatul de participare la Congres pe perioada de desfăşurare a evenimentului sunt rugaţi să se adreseze personalului de la Help Desk, situat în lobby Hotel Sport, în vecinătatea Biroului de Informaţii şi Înregistrări Participanţi.
Printarea certificatelor de participare se va face în baza scanării ecusonului de participant.

Certificate asistenţi
Certificatele cu credite pentru asistenţi vor fi emise direct de către O.A.M.G.M.A.M.R. după închiderea evenimentelor SRCCV 2018.

În conformitate cu procedura anunţată de O.A.M.G.M.A.M.R., pentru primirea certificatului cu credite EMC este necesar ca asistenţii medicali să se prezinte la eveniment şi să semneze tabelul de prezenţă la Biroul de Informaţii şi Înregistrări Participanţi, deschis pe perioada manifestării în lobby Hotel Sport.

Notă:
Certificatele cu credite pentru asistenţi nu vor fi disponibile în platforma my.srccv.org.
În conturile my.srccv.org ale asistenților vor fi disponibile certificate de participare fără credite EMC.
După închiderea manifestării, documentele de participare vor fi emise direct de către O.A.M.G.M.A.M.R. în baza listei de prezenţă și vor fi trimise ulterior de către compania PCO - Ralcom Exhibitions către asistenţi, pe adresa profesională completată în formularul de înregistrare la eveniment.